Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsos-mustáros pulykaragu

Borsos-mustáros pulykaragu
Borsos-mustáros pulykaragu
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én rizsgombóccal készítem, jobban illik hozzá a rizs, mint a burgonya, de tésztával is el tudom képzelni.

Csirkével is nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

A páchoz

Továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst bepácoljuk a borsos-mustáros gyorspácba (vagy az említett fűszerekbe), s állni hagyjuk 2 órát a hűtőben.
  2. Közben a tejfölt, a joghurtot, a mustárt, sóval és borssal jól összekeverjük.
  3. Ha a hús megpácolódott, vajon megfonnyasztjuk a hagymát és a fokhagymát, majd rátesszük a húst, vizet öntünk rá, borsozzuk, sózzuk, s puhára pároljuk. A vizet mindig pótoljuk, ha elfőtt.
  4. Ha a hús már majdnem jó, rátesszük a petrezselymet.
  5. Ha megpuhult, ráöntjük a tejfölös-joghurtos masszát, jól elkeverjük, összerottyantjuk, s készen is vagyunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 839
elküldve: 3
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

TBetty

Mióta szakács: 2013.03.25.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pulykaragu, mustáros pulykaragu, pulykaragu rizsgombóccal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

597
pulykacomb 1 kg
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
vaj 5 dkg
tejföl 150 g
joghurt 150 g
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
mustár 3 ek
petrezselyem 0.5 csokor