Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsós brassói aprópecsenye

Borsós brassói aprópecsenye
Borsós brassói aprópecsenye
125 perc / előkészület: 30 perc főzés: 75 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sosem készítettem még, de a legjobb barátom kedvenc étele, és természetesen egyszer ezzel ünnepeltünk, ami nagyon is jó ötlet volt, mert hamar elpusztítottuk! :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szeletelt, jól megborsozott pirított gombával is nagyon finom tud lenni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk.
  2. A húst csíkokra vágjuk, és a hagymára téve fehéredésig sütjük.
  3. Felöntjük kevés vízzel, megszórjuk a fűszerekkel, és zúzott fokhagymát is hozzákeverjük és fedő alatt puhára pároljuk a húst.
  4. Hozzáadjuk a borsót és azt is készre főzzük.
  5. A fedőt levéve addig rotyogtatjuk, amíg besűrűsödik a leve.
  6. Közben egy magasabb falú serpenyőben a meghámozott és felcsíkozott burgonyát szépen kisütjük, picit megsózzuk, és ha a husi elkészült, szépen összekeverjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 84
össznézettség: 232 540
elküldve: 14
receptkönyvben: 462
elkészítve: 42/42
Facebookon megjelent: 4

szakács

DoGGma

Mióta szakács: 2010.04.02.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói aprópecsenye, zöldborsós brassói, borsós brassói

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

attilacsako24
attilacsako24 Fri, 2019-06-07 19:39

Hát igen ez az ami nem, ez fokhagymás borsós tokány köze nincs a Brassói apró PECSENYÉHEZ, legfejtebb újra gondolva százszor kategória!

1206
napraforgó olaj 4 dl
víz 4 dl
vöröshagyma 2 közepes db
sertéshús 60 dkg
fokhagyma 5 gerezd
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
zöldborsó 20 dkg
burgonya 1 kg