Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Boeuf saláta

Boeuf saláta
Boeuf saláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A boeuf saláta egy hússaláta. A hozzávalók megegyeznek a marhahúsleves hozzávalóival, ha sok megmarad belőlük, készíthetünk egy gyors boeuf salátát. A salátát gazdagíthatjuk főtt burgonyával, tojással, és zöldborsóval is. Tálaljuk friss fehér kenyérrel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst és a zöldségeket apró kockákra vágjuk.
  2. Az apróra vágott hozzávalókat elkeverjük a majonézzel. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 42 225
elküldve: 0
receptkönyvben: 183
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hússaláta, majonézes marhahússaláta, majonézes hússaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

354
marhahús 250 g
sárgarépa 3 db
fehérrépa 2 db
zeller 0.25 db
csemegeuborka 3 db
majonéz 150 g
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint