r
Nosalty Logó

Barackos-pudingos pite Salamon Csillától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Barackos-pudingos pite Salamon Csillától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 853 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3407 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 173 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1306.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    437 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    456 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    229 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    296 micro
  • β-crypt
    105 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 853 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    61.7 g

Zsír

  • Összesen
    118.6 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    642 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5224.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    1748 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    1825 mg
  • Nátrium
    1381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    518.9 g
  • Cukor
    245 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    678.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1031 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    403 mg
  • Retinol - A vitamin:
    917 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1185 micro
  • β-crypt
    419 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1065 micro
Összesen 3407 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Tészta hozzávalóit összedolgozzuk, fóliába csomagoljuk, és 1/2 órára hűtőbe tesszük.
  2. Tészta negyedét levágjuk, a többit 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és vajazott-lisztezett sütőbe igazítjuk.
  3. Megkenjük lekvárral, majd meghámozott, szeletekre vágott barackkal kibéleljük.
  4. Megfőzzük a pudingot, majd amikor kihűlt, a barackra öntjük.
  5. Maradék tésztát vékonyra nyújtjuk, és vékony csíkokra vágva berácsozzuk a pitét. Rácsok közé is teszünk barackdarabkákat.
  6. Megkenjük tojássárgájával, és sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 16982
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-pudingos pite Salamon Csillától
Salamon Csilla 1203 recept

Bármilyen gyümölccsel el lehet készíteni. Nekünk még van barack a fán, és nem akartam, hogy kárba vesszen.:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...