r
Nosalty Logó

Barackos grízpuding karamellizált cukorral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
DiaNatura
Barackos grízpuding karamellizált cukorral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
120 °C
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A grízpudinghoz

A tetejére

Összesen 426 kcal
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A grízpudinghoz

A tetejére

Összesen 2549 kcal
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A grízpudinghoz

A tetejére

Összesen 166 kcal
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    1575 micro
  • β-crypt
    149 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 426 kcal
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    42.4 g

Zsír

  • Összesen
    86.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1280.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    350 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    627 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    414 g
  • Cukor
    208 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    917.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1073 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    163 micro
  • β-karotin
    9451 micro
  • β-crypt
    896 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 2549 kcal
  • 3% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    83.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    616 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

A grízpudinghoz

A tetejére

Elkészítés

A grízpudinghoz

  1. Az alapanyagokat összekeverjük, sütőpapírral bélelt jénai tálba öntjük.
  2. A felezett barackokat belenyomkodjuk a keverékbe, és közepes hőmérsékleten megsütjük.
  3. Ezután kristálycukorral megszórjuk és grillen rákaramellizáljuk a cukrot.
  4. Melegen fogyasztjuk!
  • Sütés hőfoka: 120 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5954
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
DiaNatura 132 recept

A legegyszerűbb hozzávalókból készült ez a finom deszert, melynek elkészítése is igen egyszerű. Nálam most teljeskiőrlésű tönkölybúzadara került bele (amely már egy ideje a tejbegrízen kívül másra nem használtam fel), és hogy maradjuk az egészségesebb vonalnál gyümölcscukrot raktam bele és szőlőmagolajat. A mama ritka finom sárgabarackja került rá... forrón bekapkodtuk... isteni volt!  

Hozzávalók

A grízpudinghoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek