Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos gazpacho

Barackos gazpacho
Barackos gazpacho
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gazpacho, amit Martha Stewarttól tanultam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a vizet, a barackot, az uborkát, az almaecetet, a fokhagymát, az olajat, a koriandert, fél teáskanál sót és 1/4 teáskanál frissen őrölt borsot egy edénybe, és egy merülő mixer segítségével pépesítsük. Ha szükséges, adjunk még hozzá vizet. Az így kapott elegyet pihentessük legalább két órán át a hűtőben.
  2. Tálalás előtt ízesítsük sóval, borssal, almaecettel, amennyiben még szükségesnek érezzük. Díszítsük apróra vágott paprikával, majd locsoljuk meg olívaolajjal és egy kis sóval.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 924
elküldve: 2
receptkönyvben: 165
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Szikszai Anna

Mióta szakács: 2013.08.21.
35 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

spanyol leves főzés nélkül, gazpacho őszibarackkal

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

128
víz 1.5 dl
őszibarack 6 közepes db
uborka 15 dkg
fokhagyma 1 gerezd
almaecet 1 ek
olívaolaj 2 ek
koriander 2 ek
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint