Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos-kukoricás csirkecombok

Babos-kukoricás csirkecombok
Babos-kukoricás csirkecombok
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy női magazint lapozgatva találtam rá erre a receptre, nagyon gusztusosnak tűnt, hát elkészítettem. Nekem kifejezetten ízlett és a családom többi tagja is az ebéd alatt egyből elpusztította! Megérte! :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot és a kukoricát lecsepegtetjük, és egy nagy tűzálló kerámiatepsibe öntjük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, petrezselymet, beleöntjük a paradicsomlevet, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük.
  3. Elkeverjük benne a felkockázott füstölt húst.
  4. A megmosott, szárazra törölt combokat megsózzuk és a babos keverékre tesszük. Megkenjük olajjal és fóliával letakarva 230 fokon 40 percig, majd fólia nélkül 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 230°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 380
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos-babos csirkecomb, kukoricás-babos csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

765
csirkecomb 4 db
fehérbab 50 dkg
csemegekukorica 50 dkg
sertéshús 20 dkg
paradicsomlé 3 dl
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 tk