Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos csirke főtt répás bulgurral

Babos csirke főtt répás bulgurral
Babos csirke főtt répás bulgurral
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tegnapról megmaradt sült csirkecomb, de köret már nem. Nem akartam unalmas rizzsel enni, ezért kísérleteztem.

hozzávalók / 2 adag

  • maradék sült csirkecomb (1-2 comb)
  • 2 marék káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 konzerv fehérbab
  • 1 pohár bulgur
  • 1 kisebb répa
  • só, bors, csípős fűszerkeverék
  • olívaolaj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket felszeleteljük tetszőleges méretűre.
  2. A bulgurt megfőzzük a répával együtt, fűszerezzük a vizet ételízesítővel, sóval.
  3. A hagymát, a fokhagymát és a káposztát együtt olívaolajon sütjük (én a bulgur vizéből 3 ek-nyit kimértem, és néha ráöntöttem), fűszerezzük borssal, sóval és kínai csípős fűszerkeverékkel.
  4. Mikor már puhulnak, hozzáadjuk a babot is és a csirkét. (Én maradék csirkehúsból csináltam, leszedtem a csontról a husit, és kis szeletekre szedtem szét.)
  5. Külön tálaljuk a répás bulgurt és a babos csirkét, de össze is lehet keverni, egyszerű egytálétel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 063
elküldve: 3
receptkönyvben: 35
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

vegita

Mióta szakács: 2013.02.04.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

maradék hús répás bulgurral, csirkés bulgur egytál, babos csirke bulgurral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!