r
Nosalty Logó

Babapiskótás-kávés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Babapiskótás-kávés szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 473 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 3781 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 226 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    363.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    171 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 473 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    144.7 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2905.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    1083 mg
  • Nátrium
    861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    533.1 g
  • Cukor
    333 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    794.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1380 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    347 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    224 micro
  • Kolin:
    1089 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1364 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1729 micro
Összesen 3781 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Elkészítés

Piskótaréteg

  1. A tojásokat a cukorral együtt elektromos habverővel 10 perc alatt habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. 24 x 39 cm-s tepsit szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  2. 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
  3. A kisült, kihűlt piskótát egy tálcára tesszük. A lekvárral megkenjük. Kirakjuk a rumos kávéba mártott babapiskótával.
  4. A zselatint langyos vízben feloldjuk, és a porcukorral keményre vert tejszínhabba keverjük. A babapiskótára simítjuk és csokidarával vagy reszelt csokival megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24×39
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15179
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Ezt a süteményt a hétvégére sütöttem egy receptes füzetből. Finom volt, ízlett mindenkinek. Javaslom, hogy csak 2-3 evőkanál lekvárral kenjük meg a piskótát, mert a "rakomány" sok volt, és így a lekváron csaknem csúszott tálaláskor. Egyébként nagyon finom, mutatós süti.

Hozzávalók

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Címlapról ajánljuk

További cikkek