Nosalty Logó

Babapiskótás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csóti Heni
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 743 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2969 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 221 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    421.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.1 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 743 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.7 g

Zsír

  • Összesen
    116.2 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1687.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    702 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    381 mg
  • Nátrium
    520 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424.5 g
  • Cukor
    252 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    589 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    545 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    424 micro
  • β-crypt
    136 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    194 micro
Összesen 2969 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    125.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 221 Kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejjel felverjük a poros habtejszínt.
  2. A többi hozzávalókat a babapiskótán kívül hozzáadjuk, és felverjük.
  3. Egy tálban elhelyezzük a babapiskótát, majd krémet teszünk rá. Ezt folytatjuk, amíg van belőle, legtetején krém legyen.
  4. Díszíthetjük a tetejét gyümölccsel (én barackot használtam).
  5. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk állni pár órát.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 28
  • 7 napos nézettség: 243
  • Össznézettség: 371858
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csóti Heni 61 recept

Egy nagyon gyors és egyszerű sütit akartam készíteni. A gyerekek nagy kedvence, 10 perc alatt kész.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Kedves Heni! Gyors, látványos, egyszer?, finom:-)) A barack bef?tt vagy friss? Lehet friss eperb?l,málnából?Vagy ami van, vagy lesz gyümölcs? Köszi, annyira guszta, elmentve:-)) Szép holnapi napot kívánok! Éva-Anyóca

Salamon Csilla

Nekem is van ilyen receptem.Pillanatok alatt megvan.Ilyen melegekben pont ilyen nyalánkság kell.

Csóti Heni

Sziasztok! Igen ez épp barack bef?tt, az volt itthon. De most ugye ért az eper, majd lesz málna,a gyümölcs tetszés szerint variálható. Szép napot!

Csóti Heni

Szia, ez épp barack bef?tt. De lehet majd friss gyümölcsb?l és fagyasztottból, bef?ttb?l, konzervb?l.

Törölt felhasználó

Köszönöm a receptet! Tegnap este készítettem, ma már csak az üres tál mosolyog rám. Nagyon érdekes íze van. Roppant egyszer? és tuti finom. Én nem raktam bele gyümölcsöt és a piskótákat tejben feloldott instant kakaóba mártogattam. Tetejére reszeltem csokit.

Törölt felhasználó

Szia! Nagyon tetszik a recept! Csak egy kérdésem lenne te milyen tejszínt használtál? Köszönettel: Heni

Csóti Heni

Bármilyen portejszínhab jó Dr.Oetcer vagy CBA, vagy pennys. Csináltam citrom helyett eperrel is nagyon fincsi a krémbe epret turmixoltam finom volt.

Törölt felhasználó

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdésemre! :)

Törölt felhasználó

A hétvégén én, és anyum is elkészítette. Mindenki azon a véleményen volt, hogy isteni finom!!! Mellesleg tökéletes volt a kánikulában, könny?, h?s. :) Köszönjük!

Törölt felhasználó

Kedves Heni! Most találtam rá erre a gyönyör? és feltehet?en isteni finom desszertedre! Nagyon köszönöm! El is mentettem a kedvenceim közé! Most hétvégén el is készítem a Családomnak! Úgyis jön a forróság, ez a desszert pedig hó h?sít?, ráadásul ribizlit fogok szórni a tetejére, ett?l még pikánsabb és h?sít?bb lesz! Majd meg írom a Családom reakcióját! Ajánlottam Barátaimnak is!

Csóti Heni

Köszönöm szépen, nálunk is nagyon ízlik minden gyermeknek, múlt héten én is elkészítettem. A gyümölcs variálható, biztos fincsi lesz ribizlivel is, csak nálunk a picik nem szeretik.

Törölt felhasználó

Kedves Heni! Elkészítettem és igen finom lett! Hideg, de mégis krémes, gyümölcsös... Ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen, hogy megosztottad ezt a jó kis receptet! Picúr

Törölt felhasználó

Én is elkészítettem a receptedet és ez valami isteni lett! Köszönöm szépen! El is mentettem :)

Szatyi

Én is gyakran csinálom de én a piskótára teszek egy adag gyümit és utána a krémet.Ha ,,csokisat" szeretnétek akkor minden réteg piskóta tetejére tegyetek Nutellát.Érdemes kipróbálni!

marika31

A tejszin por undorító....akkor inkább veszek habtejszint .....cukrászdait(nem jut eszembe a neve).de én ezt úgy ismerem hogy vanília puding kell hozzá.

carolina

HULALA a neve növényalapú tejszínnek, amely felverés után nem esik össze. Mindig ezt használom, ha tejszínhab kell a süteménybe.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek