Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ázsiai garnélás egytál

Ázsiai garnélás egytál
Ázsiai garnélás egytál
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy izgalmas egytálétel szójababbal, garnélával és pirított tésztával az ázsiai konyhából. Ínyenceknek kötelező!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spagettit a szokásos módon al dante megfőzzük sós vízben.
  2. A garnélát előkészítjük. Ha friss: megtisztítjuk, ha fagyasztott: hagyjuk felengedni. Sózzuk, meglocsoljuk citromlével, és forró olajon, magas hőfokon sütjük kb. negyed órán át.
  3. A zöldségeket felaprítjuk. A pórét vastag karikákra, a cukkinit és a répát vékony, hosszú csíkokra vágjuk. A szójababot két-három részre szeleteljük.
  4. Ha a garnéla már majdnem kész, rányomjuk a fokhagymagerezdeket, és összeforgatjuk a zöldségekkel. Ha a zöldségek roppanósak, kikanalazunk mindent, és félretesszük.
  5. A maradék olajra öntjük a tésztát, folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a szójaszószt is, és ropogósra pirítjuk.
  6. Mindent összeöntünk, és újra átforgatjuk. Szükség szerint adunk még hozzá szójaszószt. Forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 094
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

zeana

Mióta szakács: 2015.10.25.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kínai spagetti, ázsiai tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1381
garnéla 0.5 kg
fokhagyma 3 gerezd
szójabab 0.5 kg
cukkini 1 közepes db
spagetti tészta 500 g
póréhagyma 1 db
sárgarépa 2 közepes db
szójaszósz 5 teáskanál
citromlé 2 teáskanál
repceolaj 10 ek