r
Nosalty Logó

Avokádós tatarák

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Maria.
Avokádós tatarák
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A rákhoz

A tálaláshoz

Összesen 261 kcal
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A rákhoz

A tálaláshoz

Összesen 1047 kcal
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A rákhoz

A tálaláshoz

Összesen 153 kcal
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    537 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    151 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 261 kcal
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.3 g

Zsír

  • Összesen
    50.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2147.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    442 mg
  • Nátrium
    1135 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    80 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    870 micro
Összesen 1047 kcal
  • 5% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    88 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 153 kcal

Hozzávalók

A rákhoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A rákhoz

  1. A hozzávalókat ízlés szerint adagoljuk.
  2. A hagymát apróra metéljük.
  3. Minden hozzávalót összekeverunk, és villával beletörjuk az avokádókat.
  4. Addig ízesítjuk a hozzávalókkal, amíg el nem érjük a megfelelő ízhatást.
  5. Az így elkészült tatarákot fokhagymás pirítósra kenjük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4456
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 06.

Ajánló

Paprikával, paradicsommal és salátával tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pástétom állagú. Aki nem szereti a csípős pikáns ízeket, azok elhagyhatják a csípős pirospaprikát.

Hozzávalók

A rákhoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek