Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós-rukkolás pite

Avokádós-rukkolás pite
Avokádós-rukkolás pite
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel nagyon szeretem az avokádó ízét, gondoltam kipróbálom másként is, és nem csak krémet készítek belőle. Megérte a kísérletezést, érdemes kipróbálni, mert nagyon-nagyon finom lett!!!

Megj.: azoknak ajánlanám, akik szeretik a rukkola sajátos, kissé kesernyés ízét. Akik nem szeretik, nyugodtan hagyják ki a receptből, anélkül is isteni lesz!

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A tészta

  1. A lisztet, sót, tojást, olvasztott margarint összekeverjük, és annyi vizet adunk hozzá, amennyit felvesz. A tészta legyen félkemény.
  2. Nyújtsuk ki, majd tegyük az olajjal megkent pite vagy torta formába.

A töltelék

  1. Melegítsük elő a sütőt.
  2. A darált húst az olajon készre pároljuk, csak sóval fűszerezzük.
  3. Amíg a hús készül, keverjük össze az avokádót, sót, borsot és a citrom kifacsart levét.
  4. Miután a hús elkészült, keverjük hozzá az avokádókrémet, az egész tojást, a lisztet, a joghurtot és a rukkolát.
  5. Tegyük a tölteléket a tésztára, és süssük kb. 30 percig 150 fokon, majd 180 fokon, amíg a teteje meg nem pirul.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 047
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pite
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

húsos pite avokádóval, avokádós húsos pite, zöldséges húsos pite

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

603
finomliszt 30 dkg
margarin 10 dkg
tojás 1 db
víz 1 dl
napraforgó olaj 1 ek
1 csipet
darált sertéshús 40 dkg
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citrom 1 db
avokádó 2 db
joghurt 1 dl
finomliszt 2 evőkanál
tojás 1 db
rukkola 5 dkg