r
Nosalty Logó

Avokádós caprese

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Marcsus
Avokádós caprese
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 657 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2633 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 173 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    54.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1917.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    680 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    518 mg
  • Nátrium
    621 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    249.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    321 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    143 micro
  • β-karotin
    1147 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1192 micro
Összesen 657 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    122.9 g

Zsír

  • Összesen
    217.3 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7669.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    2721 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    2074 mg
  • Nátrium
    2483 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    999.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1283 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    397 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    379 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    870 micro
  • α-karotin
    572 micro
  • β-karotin
    4590 micro
  • β-crypt
    106 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    4767 micro
Összesen 2633 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    503.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    844 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tányérokat megkenjük egy kis olajjal, és megöntözzük egy kis ecettel.
  2. Felszeleteljük a sajtot, megpucoljuk az avokádót, és szintén szeleteljük.
  3. A tányérra rakjuk a sajtot, rá az avokádót. A paradicsomot félbevágjuk, és szépen elrendezzük a tányéron.
  4. Az egészet megöntözzük az olívával és a balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal tálaljuk!
  • Elkészítettem: 150 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1437
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsus 69 recept

Kb. 12 éve nyaraltunk Cipruson, ott ettünk először caprese-t avokádóval. Annyira megszerettük, hogy már csak így esszük.:)))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!