Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós caprese

Avokádós caprese
Avokádós caprese
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kb. 12 éve nyaraltunk Cipruson, ott ettünk először caprese-t avokádóval. Annyira megszerettük, hogy már csak így esszük.:)))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tányérokat megkenjük egy kis olajjal, és megöntözzük egy kis ecettel.
  2. Felszeleteljük a sajtot, megpucoljuk az avokádót, és szintén szeleteljük.
  3. A tányérra rakjuk a sajtot, rá az avokádót. A paradicsomot félbevágjuk, és szépen elrendezzük a tányéron.
  4. Az egészet megöntözzük az olívával és a balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal tálaljuk!
  • elkészítettem: 150 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 930
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

avokádós tapas, caprese avokádóval, avokádós paradicsomos falatok

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

658
mozzarella 500 g
avokádó 2 közepes db
koktélparadicsom 50 dkg
olívaolaj 8 ek
balzsamecet 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 csokor