Nosalty Logó

Aszalt szilvás gépsonka ribizlimártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Aszalt szilvás gépsonka ribizlimártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A sonkához

A ribizlimártáshoz

Összesen 885 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A sonkához

A ribizlimártáshoz

Összesen 1769 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A sonkához

A ribizlimártáshoz

Összesen 168 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    224 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1816 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    316 mg
  • Nátrium
    1198 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.7 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    241.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    431 micro
  • β-crypt
    98 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    439 micro
Összesen 885 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.1 g

Zsír

  • Összesen
    48.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3632 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    633 mg
  • Nátrium
    2396 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    263.4 g
  • Cukor
    113 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    482.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    138 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    862 micro
  • β-crypt
    196 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    879 micro
Összesen 1769 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    347.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 168 Kcal

Hozzávalók

A sonkához

A ribizlimártáshoz

Elkészítés

A sonkához

  1. A tányérban előkészítjük a lisztet, a másik tányérban felverjük a két tojást, és hozzáadjuk az összevágott petrezselyemlevelet.
  2. Minden szelet gépsonkát megtöltünk aszalt szilvával, és fehajtjuk.
  3. Először lisztben, utána tojásban, és megint lisztben megforgatjuk, és olajban kisütjük.
  4. A ribizlimártáshoz a tejfölt elkeverjük liszttel és cukorral csomómentesen.
  5. A vizet felforraljuk, beletesszük a ribizlit, és hozzáadjuk a tejfölös lisztet.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2366
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 01.

Ajánló

Nagyon finom előétel.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Könnyű nyári étel.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Egész jó! El lesz követve!

Törölt felhasználó

köszi. te nagyon ügyes vagy

Hozzávalók

A sonkához

A ribizlimártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy mítosz dőlt meg – nem a stressz okozza a...

Ha éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.