Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt gyümölcsös grillezett camembert sült céklával

Aszalt gyümölcsös grillezett camembert sült céklával
Aszalt gyümölcsös grillezett camembert sült céklával
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csodálatos és könnyű, érett nyári vacsora!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát megmossuk, megpucoljuk, és kis kockákra vágjuk.
  2. Ráöntjük az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a rozmaringot, összekeverjük, és alufóliával bélelt tálcán 180 fokra előmelegített sütőbe dugjuk 40-45 percre.
  3. Közben a finomra vágott diót és aszalt szilvát a vörös áfonyával együtt a beledugdossuk a grillsajt tetejébe. Lazán alufóliába csomagoljuk úgy, hogy maradjon egy kis hely a forró levegőnek.
  4. Grillserpenyőben 3-4 percig sütjük, míg jó puha nem lesz.
  5. A céklakockákkal együtt tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 257
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 4

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett camambert aszalt gyümölcsökkel és céklával

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

692
cékla 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
olívaolaj 50 ml
camembert sajt 160 g
aszalt szilva 50 g
dió 1 marék
vörösáfonya 60 g