Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananásztorta

Ananásztorta
Ananásztorta
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még nem sütöttem ananásztortát, úgy gondoltam, hogy kipróbálom.


hozzávalók / 6 adag

A piskótához

A krémhez

A mázhoz

ajánlat

Porcukorral díszíthetjük a tetejét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Piskótatésztát sütünk, így. Hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen kettévágjuk.
  2. Elkészítjük a pudingot, ha kihűlt, belekavarjuk a kockára vágott ananászdarabokat.
  3. Az alsó piskótalapot meglocsoljuk az ananász levével, majd megkenjük a krémmel, a másik lap alját is meglocsoljuk ananászlével, és ráhelyezzük a krémre.
  4. Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit, és megkenjük vele a tortát.

  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 124
elküldve: 3
receptkönyvben: 69
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorka

Mióta szakács: 2009.07.12.
75 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

ananászos-pudingos torta csokimázzal, ananászos torta, ananászos-pudingos piskótaszelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

420
tojás 4 db
finomliszt 10 dkg
cukor 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
citromhéj 2 citromból nyert
sütőpor 0.5 csomag
vaníliás pudingpor 1 csomag
tej 0.5 l
ananász 1 db
étcsokoládé 10 dkg