Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos csirkesaláta Glaser konyhájából

Ananászos csirkesaláta Glaser konyhájából
Ananászos csirkesaláta Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérrel vagy pirítóssal egy finom ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apróra vágjuk. Az ananászt kockákra vágjuk. A sajtot durvára reszeljük. A tojást apróra vágjuk. A diót durvára vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. A majonézt simára keverjük a joghurttal, hozzáadjuk az áttört fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A dresszinget a salátára öntjük, jól összekavarjuk.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 505
elküldve: 3
receptkönyvben: 79
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkés ananászsaláta, diós-sajtos hússaláta ananásszal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

290
csirkemell filé 200 g
ananászkonzerv 200 g
sajt 70 g
dió 30 g
főtt tojás 2 db
majonéz 2 ek
görög joghurt 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint