Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-sonkás saláta kéksajt öntettel

Almás-sonkás saláta kéksajt öntettel
Almás-sonkás saláta kéksajt öntettel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazai tavaszi saláta azoknak is, akik kedvelik a tartalmas önteteket, és a salátából is a húsos verziót preferálják.

www.salatazz.hu

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát julienne-re vágjuk.
  2. A joghurtba belereszeljük a kéksajt felét, és borssal ízesítjük.
  3. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A salátát összekeverjük a sonkával és az almával, rálocsoljuk az öntetet, és morzsolunk rá maradék kéksajtot.
  4. Megszórjuk a snidlinggel, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 418
elküldve: 3
receptkönyvben: 138
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kéksajtos saláta, pikáns saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

214
alma 1 közepes db
feketeerdő sonka 8 dkg
kéksajt 8 dkg
salátakeverék 15 dkg
joghurt 1 dl
bors 0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint