Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás savanyú káposzta

Almás savanyú káposzta
Almás savanyú káposzta
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Víz helyett felönthetjük a káposztát almalével vagy vizzel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát átmossuk.
  2. A zsírt felforrósítjuk, az apróra vágott hagymát a cukorral és a kockára vágott almával megdinszteljük, apránként hozzáadjuk a káposztát, és további 10 percig dinszteljük.
  3. A fűszereket az apróra vágott fokhagymával hozzáadjuk, felöntjük vízzel, lefedve kb. 60 percig pároljuk.
  • elkészítettem: 80 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 21 218
elküldve: 4
receptkönyvben: 104
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: német
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almás dinsztelt káposzta, almás-káposztás köret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
savanyú káposzta 750 g
disznózsír 60 g
vöröshagyma 1 közepes fej
cukor 1 ek
alma 1 db
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
borókabogyó 5 db
babérlevél 1 db
fokhagyma 1 gerezd
víz 250 ml