Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás gofri Nikóka konyhájából

Almás gofri Nikóka konyhájából
Almás gofri Nikóka konyhájából
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem az almásat. Így alakult ki ez a recept, az almát a gofrival kombináltam.

hozzávalók / 2 adag

Tésztához

Párolt almához

Szóráshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát megpároljuk az olajon, rászórjuk a fahéjat. Hagyjuk hűlni, és közben elkészítjük a tésztát.
  2. A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük. A tojássárgát a többi hozzávalóval jól kikeverjük. Majd a meghűlt almát is hozzákeverjük. Pihentetjük kb. 20 percig.
  3. Gofrisütőben megsütjük.
  4. A fahéjas porcukorral megszórjuk, és így tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 15 424
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gofri, párolt almás gofri, reszelt almás gofri

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

709
finomliszt 12 dkg
tej 2.5 dl
napraforgó olaj 0.5 dl
tojás 1 db
cukor 2 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 1 csipet
alma 20 dkg
fahéj 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek
porcukor 3 csapott ek
fahéj 1 kávéskanál