Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Afelia ciprusi egytálétel

Afelia ciprusi egytálétel
Afelia ciprusi egytálétel
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok olyan kedves ismerősöm van, akit azért ismerek, mert van kutyám, és vannak olyanok, akiket azért, mert a kutyám, a Theo valamiért kiválasztott. Ilyen Kalia Gregoriou is, az én ciprusi barátnőm, akivel a távolság ellenére nagyon közel vagyunk egymáshoz. Ő küldte nekem ezt a ciprusi ételt, amit gyakran fogyasztanak. Afelia a neve, amit már többször készítettem, és amit ugyanolyan szeretettel osztok meg itt, mint amilyen szeretettel kaptam!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, összekeverjük a koriander maggal és a vörösborral egy tálban, majd hűtőbe tesszük másfél- 2 órára.
  2. Olívaolajat melegítünk egy lábasban, és a lecsepegtetett husikat megpirítjuk benne. Kiemeljük a húst, és a felnégyelt burgonyát szintén megpirítjuk egy kicsit. Ügyelni kell arra, hogy ne tapadjon az étel a lábas falához!
  3. Visszahelyezzük a burgonyához a húst, sózzuk, és borsozzuk, majd ráöntjük a boros páclevet és annyi vizet, hogy ellepje. Így főzzük tovább addig, amíg kellemesen puha lesz a hús és a krumpli is.
  • elkészítettem: 11 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsos-krumplis egytál, görög egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

521
sertés rövidkaraj 50 dkg
koriandermag 4 ek
vörösbor 4 dl
burgonya 50 dkg
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 8 ek