r
Nosalty Logó

3 Bit szelet 2. - Háromszoros élvezet

NS
3 Bit szelet 2. - Háromszoros élvezet
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

1170
Kalória
19.6g
Fehérje
120.4g
Szénhidrát
68.6g
Zsír
64.5g
Víz
261.4g
Koleszterin
3.8g
Élelmi rost
85.9g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 305 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1277.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    368 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    453 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    120.4 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    452 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    427 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    286 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.4 g

Zsír

  • Összesen
    411.9 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    140 g
  • Koleszterin
    1569 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7664.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    2207 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    484 mg
  • Foszfor
    2716 mg
  • Nátrium
    2036 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    722.5 g
  • Cukor
    515 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    386.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2710 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    1275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2563 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    1714 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1593 micro
Összesen 7015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    16.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 305 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a 7 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a darált diót, a lisztet és a sütőport.
  2. Egy közepes nagyságú tepsit kizsírozunk, kilisztezünk, beletöltjük a tésztát, és megsütjük.
  3. A krémhez összekeverjük a tojássárgákat, a porcukrot, a pudingport és a tejet, majd sűrűre főzzük a keveréket.
  4. Mikor kihűlt, hozzáadjuk az előzőleg habosra kevert margarint.
  5. A krémet megfelezzük, az egyik feléhez hozzáadunk 5 dkg tejcsokit és 5 dkg étcsokit megolvasztva.
  6. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk. Pár órára puhulni hagyjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x20

Egy barátomtól kaptam ezt a receptet, ami hamar a család kedvence lett.

Nosalty stories

További receptek

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...