r
Nosalty Logó

20 perces sajtos corn dog

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 520 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 2604 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 224 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1334.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    381 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    517 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 520 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.9 g

Zsír

  • Összesen
    209 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    341 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6671 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    1907 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    1943 mg
  • Nátrium
    2587 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.3 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    164 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    353 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    62 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    352 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 2604 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    574.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 224 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtokat kiterítjük, majd mindegyikre helyezünk egy virslit, és szorosan feltekerjük. Pálcikára húzzuk, és a hűtőben pihentetjük 5-10 percig.
  2. A bundához egy tojást felverünk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejet.
  3. Egy tálba szitáljuk a száraz alapanyagokat, a liszteket, a cukrot, a sót és a sütőport. Részletekben, sűrű keverés mellett a tejes alaphoz öntjük, és simára keverjük.
  4. Egy magas falú pohárba öntjük a masszát, majd belemártogatjuk a virslis pálcikákat. Forró, bő olajban aranybarnára sütjük, majd frissen fogyasztjuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 15
  • 7 napos nézettség: 213
  • Össznézettség: 34509
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 24.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Igazi amerikai klasszikus, rengeteg film elhagyhatatlan kelléke, a hot-dog legjobb barátja, a corn dog, vagy ahogy sokan ismerik, a bundás virsli. Ez a sajtos verzió is szuper egyszerűen és gyorsan elkészíthető, és biztosan az esti meccs sztárja lesz! ;)

Hozzászólások

MagicManta

Milyen lapka sajttal érdemes ezt készíteni, ami nem törik el, amikor belegöngyölöm a virslit?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?