Íme a fura kinézetű szuperélelmiszer, ami tele van vitaminokkal
Napi Tippünkből megismerheted az ír moszatot, a legújabb szuperélelmiszer alapanyagot, amiért a sztárok is rajonganak.
Szász NóriNapi Tippünkből megismerheted az ír moszatot, a legújabb szuperélelmiszer alapanyagot, amiért a sztárok is rajonganak.
Szász NóriNapi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szász NóriSokan nem fordítanak külön figyelmet rájuk, pedig az olajos magvak is megromolhatnak, ha túl hosszú ideig vagy a nem megfelelő körülmények között tárolod őket. Napi Tippünkből megtudhatod, hogyan hosszabbíthatod meg az élettartamukat.
Szász NóriNapi Tippünkből A-tól Z-ig mindent megtudhatsz a koriander felvágásról.
Szász NóriNem telhet el spárga nélkül a tavasz? Napi Tippünk segít, hogy még finomabban tud elkészíteni!
Szász NóriA sajttortasütés mestere leszel, ha betartod azt a 3 aranyszabályt, amit Napi Tippünkben mutatunk!
Szász NóriA tavaszi szezon legzsengébb gyermeke, a hónapos retek frissen harsan, ha beleharapunk – persze csak akkor, ha megfelelően tároltuk odahaza. Ellenkező esetben megfonnyad szegény: szerencsére még ilyenkor is menthető, a Napi Tipp mutatja, miként!
Lakos BenedekFokhagyma minden valamirevaló magyar konyhában található, persze nem mindegy, hogy milyen állapotban lapul ott. A gerezdeket híresen nehéz frissen tartani, kivéve, ha megfogadjuk a Napi Tipp tanácsait.
Lakos BenedekA csicseriborsó fokozódó népszerűsége hazánkban egyértelmű jele annak, hogy egyre többen fedezik fel ezt az ízletes és tápláló alapanyagot. Sokoldalúsága révén kiválóan alkalmazható számos (vega, vegán) ételben, legyen szó salátákról, levesekről vagy akár csábító édességekről. Legújabb Napi Tippünkben megmutatjuk, miként tudod felturbózni az egyszerű konzerv csicseriborsót.
NosaltyNapi Tippünkben eláruljuk, hogyan kell beolajoznod a serpenyődet ahhoz, hogy az amerikai palacsintád aranybarnára süljön, mint egy étteremben!
Szász NóriA legtöbb étel frissen a legfinomabb, csakúgy, mint az őket kísérő köretek – ez utóbbiak azonban sajnos nem viselik olyan jól a tárolást és az újramelegítést, ezért lehet szükség a Napi Tipp alábbi furfangjaira.
Lakos BenedekSavanyú káposztát készítesz? Akkor Napi Tippünk segít pontosan meghatározni, mennyi sóra van szükséged hozzá!
Szász NóriJulia Child rántottája messze földön híres volt, Napi Tippünk után pedig te is el tudod készíteni reggelire, hogy levedd szeretteidet a lábukról.
Szász NóriA húsvétot követő napokban nem ritka, hogy maradékmentési célból tojáskrém készül – a sós kence receptje épp elég egyszerű ahhoz, hogy nekiálljunk akár magunktól improvizálva is, persze, ha tényleg a tökéletességre törekszünk, fogadjuk meg a Napi Tipp alább következő tanácsait!
Lakos BenedekA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
NosaltyEgészen meghökkentő kinézetű spárgatorta készült a Nosalty, ezen belül is Flóra konyhájában, megkoronázva ezzel tavaszi zöldséghercegnőnk szezonját. Gyorsított, leveles tésztás quiche-szerű tojásos-sajtos alapból meredeznek a blansírozott-sült spárgák, ráadásul viszonylag gyorsan el is készülhetünk a recepttel!
NosaltyMost pedig közelebbről is megismerkedhetsz a lencsék négy fő típusával, és azt is eláruljuk, hogyan tudod őket felhasználni.
Szász NóriNézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.
A lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!