Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A tintahal puhatesű, fejlábú tengeri állat, legismertebb fajtája a közönséges tintahal. Puha, fehér húsa van, szálkát nem tartalmaz, mivel csak nevében hal. Tíz szabálytalan tapogatókarja van. Sok fehérjét és telítetlen zsírsavat, valamint B-12 vitamint tartalmaz.
A tintahalat töltve vagy felkarikázva fogyasztják. A tintahalkarikákat általában sütve, rántva vagy grillezve salátákhoz vagy tésztaételekhez készítik.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Tintahalkarika alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!