Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A spárgatök az egyik leggyakrabban használt főzőtökfajta. A főzőtök színe halványsárga, enyhén zöldes, általában még éretlenül fogyasztjuk. Igen kedvező hatásai miatt gyógynövényként is fogyasztható: ismert gyulladásgátló hatása, megakadályozza a ráksejtek növekedését, csökkenti a vércukorszintet. A gyalult tökből készített legismertebb étel a tökfőzelék, de süthetünk vele süteményeket, lepényeket, pogácsákat, pitéket is.

mikor vegyem

Nyár végén érik, de mélyhűtött, gyalult változata egész évben beszerezhető.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Spárgatök alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!