Selyemsonka

A selyemsonka pulykacombból készülő, lehelet vékonyra szeletelt felvágott. Összetevői: pulykahús, ivóvíz, tejfehérje, étkezési só, szőlőcukor, tápiókakeménytő, emulgeálószerek. Ehetjük önmagában, de használhatjuk szendvics, sonkás saláták és tészták, valamint különböző sonkatekercsek alapanyagaként is. Kapható medvehagymával, sajttal, illetve pikáns fűszerekkel és paprikával ízesített változata is.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
15 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
fehérje
15 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Hogyan lehet egy piskóta egyszerre légiesen könnyed, mégis lehengerlően szaftos? Nos, a mexikói tres leches sütemény egy személyben válaszolja meg ezt a kérdést, teszi ráadásul mindezt végtelenül egyszerű és elegáns módon.
Lakos BenedekNapi Tippünkben elhoztuk a megoldást a halsütésnél jelentkező egyik leggyakoribb problémára: csináld ezt, és nem lesz büdös a lakásod!
Szász NóriVannak azok a rohanós napok, amikor bizony be kell ugranunk a sarki kisüzletbe vagy büfébe egy lefóliázott, kis rekeszekre bontott, feltételezhetően szomorkás bolti salátáért. Ezek ízei és textúrái általában közel sem tökéletesek – pár furfanggal mégis azzá válhatnak!
Lakos BenedekA cserjék igazi ékkövei lehet a kertednek, de ami a legjobb, hogy rengeteg félét lehet még most ősszel elültetni.
Jöhet a mai menü, mindenki tűkön űlve várta már, ugye? Levesnek palóc, főzeléknek sárgaborsó, sütinek diós! Látjátok? Csodásak!
Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!