Rigatoni tészta

Rigatoni tészta

Leírás

A rigatoni egy Olaszországból származó rövid, vastag, bordás csőtészta, amelyet gyakran kissé csavartan készítenek el. A penne tésztával ellentétben a rigatoni végei egyenesre vannak vágva. A rigatoni vastagságának, illetve bordás külsejének köszönhetően kiváló különböző szószos húsok, zöldségek, illetve sajtmártások mellé, mivel jól felszedi a mártást.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

19 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.