Rigatoni tészta

Rigatoni tészta

Leírás

A rigatoni egy Olaszországból származó rövid, vastag, bordás csőtészta, amelyet gyakran kissé csavartan készítenek el. A penne tésztával ellentétben a rigatoni végei egyenesre vannak vágva. A rigatoni vastagságának, illetve bordás külsejének köszönhetően kiváló különböző szószos húsok, zöldségek, illetve sajtmártások mellé, mivel jól felszedi a mártást.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!