Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Tömény, szivacsos állagú cukorhab. Tipikus amerikai édesség, amit jellemzően szabadtűzön, nyársra tűzve megolvasztva esznek.
Eleinte alapvető hozzávaló volt a fehérmályva növény nedve - innen a mályvacukor elnevezés -, ma már azonban kukoricaszirupból és zselatinból készül.
Otthon is elkészíthetjük a saját pillecukorkáinkat: a PILLECUKOR HÁZILAG RECEPT alapján.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva, száraz helyen, gyári csomagolásban.

Pillecukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!