Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A kókuszcukor a kókuszvirág nektárjából készült természetes édesítőszer. A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, a magnézium, a cink, a vas és a 16 féle aminosav nagy része nem veszik el. A kókusz terméséhez nincs köze, sem ízében, sem színében. Édesítőereje gyengébb, de közel azonos a cukoréval. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös száraz helyen.

Kókuszcukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Zúza
        Zúza / Zúza Fri, 2015-04-17 15:30

        Megtévesztő a kép, a kókuszvirág cukor nem fehér, hanem aranybarna.