Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliás-epres piskóta teljes kiőrlésű és hajdinaliszttel

Vaníliás-epres piskóta teljes kiőrlésű és hajdinaliszttel
Vaníliás-epres piskóta teljes kiőrlésű és hajdinaliszttel
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pici juharszirup is tehető rá. Nálunk egy vasárnap délután született a recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Válasszuk szét a tojásokat. 170 fokra melegítsük elő a sütőt.
  2. Keverjük össze a tojássárgákat, a kókuszcukrot, a vaníliás cukrot és a vajat.
  3. Verjük fel a tojásfehérjét keményre.
  4. Keverjük össze a fehérjét a tojássárgás keverékkel.
  5. Öntsük bele a liszteket és a sütőport a masszába. Keverjük egyneművé.
  6. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát.
  7. Teleszórjuk eperrel.
  8. Kb. 20 perc alatt készre sütjük. (Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe is átsült-e: beleszúrjuk a tűt, ha tisztán jön ki, akkor kész, ha marad rajta tészta, akkor még sütni kell.)
  • sütési hőfok: 170°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 119
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös piskóta, epres süti

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

267
tojás 4 db
vaj 5 dkg
hajdinaliszt 1 evőkanál
teljes kiőrlésű liszt 3 evőkanál
kókuszcukor 4 ek
sütőpor 7 g
vaníliás cukor 1 csomag
eper 10 dkg