r
Nosalty Logó

Boleró szelet ahogy Csilla süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Boleró szelet ahogy Csilla süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1171 kcal
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 4674 kcal
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 204 kcal
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1437.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    428 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    564 mg
  • Nátrium
    373 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171.4 g
  • Cukor
    108 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 1171 kcal
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    194.5 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    986 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5750.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1712 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    2255 mg
  • Nátrium
    1492 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    685.7 g
  • Cukor
    434 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1207.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    868 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    676 mg
  • Retinol - A vitamin:
    854 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1028 micro
Összesen 4674 kcal
  • 3% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, és a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd felváltva hozzáadjuk az olajat, a tejet, asütőporos lisztet.
  2. Óvatosan hozzákeverjük a tojások keményre vert habját.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
  4. Kihűlt tetejére kenjük a cukros tejfölt.
  5. 20 dkg cukrot kikeverünk 2 cs vaníliás pudingporral, és a Boleró italporral. Felengedjük 7 dl vízzel, és megfőzzük.
  6. A tejfölös rétegre öntjük, és hagyjuk kihűlni. Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 113
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 67
  • Össznézettség: 53556
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 24.

Ajánló

Bármilyen ízű boleróitalpor jó hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Boleró szelet ahogy Csilla süti
Salamon Csilla 1203 recept

Kerestem-kutattam, és a kezem közé került :).

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...