Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A Grana Panado egy különleges hosszú érlelésű parmezánhoz hasonló zsíros kemény sajt. Oltalom alatt áll, előállításának területe az olaszországi Bolzano autonóm megyében van. A Grana Padano sajátos aminosav-összetételét rögzítették, mellyel mindenkor meghatározható gyártásának kizárólagossága. A sajt védelmében egy mikrobiológiai jelzőanyagot is használnak, mely alapján megállapítható eredetisége. A Grana Padano íze markánsan éles és savanykás de nem annyira harsány mint a Parmigiano Reggiano-é. A Grana Padano akár 10-20 évig is eláll.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, papírba csomagolva

Grana Padano alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!