Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A mazsola mag nélküli aszalt csemegeszőlő. Nagyon egészséges, gazdag vasban és káliumban, de a cukortartalma is meglehetősen magas, mivel a szőlőszemek víztartalmuknak 90 %-át elveszítik a szárítás során. Görög mazsola alatt általában a korinthoszi mazsolát értjük, amelynek apró, sötét színű szemei jellegzetes, édes ízűek. Ezen kívül sokféle görög mazsola létezik, nagyobb szeműek, sárgásak stb. A görög mazsolából bort is készítenek, ez a mavrodaphne.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Görög mazsola alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!