Ecetes gyöngyhagyma

Leírás

A gyöngyhagyma gyöngyházfényű külsejű hagymaféle. Mint minden hagyma, a gyöngyhagyma is magas vitamin- és ásványianyag tartalmú zöldség, fogyasztása serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást, emellett azonban a gyöngyhagyma tápértéke és antioxidáns tartalma jóval magasabb, mint pl. a vöröshagymáé, íze is édeskésebb, lágyabb. Az ecetben eltett gyöngyhagyma remek savanyúság húsételek mellé, omlettekhez is jól illik. Házilag is könnyedén előállítható.

Ecetes gyöngyhagyma
46
Kalória
-
Fehérje
11g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Ecetes gyöngyhagyma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

11 g

víztartalom

0 g

gramm ecetes gyöngyhagyma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

17 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...