Ecetes gyöngyhagyma

Ecetes gyöngyhagyma

Leírás

A gyöngyhagyma gyöngyházfényű külsejű hagymaféle. Mint minden hagyma, a gyöngyhagyma is magas vitamin- és ásványianyag tartalmú zöldség, fogyasztása serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást, emellett azonban a gyöngyhagyma tápértéke és antioxidáns tartalma jóval magasabb, mint pl. a vöröshagymáé, íze is édeskésebb, lágyabb. Az ecetben eltett gyöngyhagyma remek savanyúság húsételek mellé, omlettekhez is jól illik. Házilag is könnyedén előállítható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Ecetes gyöngyhagyma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

11 g

víztartalom

0 g

gramm ecetes gyöngyhagyma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!