Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés kávékrém

Mascarponés kávékrém
Mascarponés kávékrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, kávé ízű desszert.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kávéport 6 ek forró vízben feloldjuk, hűlni hagyjuk.
  2. A mascarponét simára keverjük a túróval, 50 g cukorral és a kávé felével. A tejszínt a maradék cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan a krémhez keverjük. A krémet a maradék kávéval egy villa segítségével márványosra keverjük.
  3. A krémet négy pohárba kanalazzuk. Tálalás előtt csokoládészemekkel és durvára morzsolt amarettinivel megszórjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kávés pohárkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

507
instant kávé 6 teáskanál
mascarpone 125 g
tehéntúró 300 g
cukor 80 g
habtejszín 200 g
csokoládé 20 g
keksz 20 g
víz 6 ek