Zserbóból sosem elég!

Narancslekváros zserbó

Gyerekkoromban nem nagyon szerettem a zserbót, mert mindig száraznak találtam. Amikor elkezdtem sütögetni, akkor a Magyar Konyha legjobb receptjei között találtam ezt a receptet, és ...

Zserbó Mucus konyhájából

Már sok zserbót kóstoltunk, receptem is több van, amit ki is próbáltam, nekünk ez jön be legjobban. A képen a teteje meg van szórva cukordísszel, fél diót, vagy nyuszitojást is lehet ...

Hamis háromlapos zserbó

Mikor elkészült a sütemény, először azt hitték zserbó. A teteje igazából másnapra száradt meg teljesen, persze még frissen fel kellett vágnom...... Vizes késsel lehet szépen ...

Zserbó Kingustól

Életem első zserbója!:) A párom kedvéért készült, aki egyébként nem nagyon szereti a diós süteményeket! A zserbó ennek ellenére az egyik kedvence!:) Nagy sikerem lett vele, és ...

Rakott zserbó

Egy régi Fakanál újság különkiadásából készítettem el. Egyszerű és finom sütemény, nekünk nagyon ízlett.

Legújabb receptek

Brokkolis gulyás sertésoldalasból

Nekem van egy olyan keverékem készítve, hogy oregano, kakukkfű, bazsalikom és ezt sok ételbe szoktam tenni, hisz a fűszerek adják az ételek ízét!!!! Imádjuk a gulyáslevest is, főleg, ...

Címlapról ajánljuk

Grillparti füstmentesen – Megvan hozzá a tudásod?

Elérkezett a hivatalos grillezési szezon kezdete – ilyenkor egyre többen hódolnak a szabadtéri sütés örömeinek. A jó levegőn lenni egészséges, és a szabad tűzön készült étel is az lehet, ha felkészülten vágunk bele a sütögetésbe. A grillezésnek is létezik ártalomcsökkentett módja, ehhez azonban mítoszok helyett a tények ismerete szükséges.

Hirdetés

További cikkek

Nem lazac, nem dió: 8 alapanyag, amiből sokat egyél, mert...

Gyakran halljuk, hogy együnk sok ómega-3 zsírsavat, de sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy teszem azt lazaccal lakjunk jól heti rendszerességgel, vagy szimplán nem kedveljük az ízét. Lássuk, miben van még sok-sok ómega-3 a drága lazacon vagy akár a dión kívül!

Top Receptek

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Elállós bodzaszörp

Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...