12 laktató uborkás saláta neked, ha könnyed ebédre vágysz

Halmozz egy edénybe megannyi friss zöldséget, szórd meg izgalmas fűszerekkel, menjen rá olívaolaj vagy valami egyéb öntet, és fehérje is, hogy minden meglegyen a jóllakáshoz, ez lehet főtt tojás, húsféle, sajt, hüvelyes vagy tofu.

A laktató salátákat azért szeretjük, mert....jóllakunk velük! Viccen kívül, azért szuperek, mert könnyed megoldások ebédre, nem telítenek el túlzottan, frissek, ropogósak és egészségesek. Melyik laktató saláta lesz a kedvenc?

  1. 1.

    Hagyományos görög saláta

  2. 2.

    Nizzai saláta ahogy eztettem készíti

  3. 3.

    Gerslisaláta nektarinnal és mentával

  4. 4.

    Hamis Cézár saláta

  5. 5.

    Indiai uborkasaláta

  6. 6.

    Fullos petrezselyemsaláta

  7. 7.

    Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával

  8. 8.

    Horiatiki, az igazi görög saláta

  9. 9.

    A mi kuszkuszsalátánk

  10. 10.

    Arab lencsesaláta

  11. 11.

    Könnyű tonhalsaláta Grétitől

  12. 12.

    Sárgadinnyés saláta grillezett tofuval

Még több laktató saláta itt vár!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek