Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indiai uborkasaláta

Indiai uborkasaláta
Indiai uborkasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az Aloo Gobi mellé készült ez a finom, különleges fűszerezésű saláta. A salátához keverhetünk pár evőkanál durvára vágott, pirított földimogyorót is

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát és paradicsomot megmossuk, apró kockákra vágjuk.
  2. A kétféle chilit megmossuk, magházát kivágjuk, apróra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
  3. A korianderleveleket letépkedjük, durvára vágjuk.
  4. Az egészet egy edénybe tesszük, meglocsoljuk az olajjal és a citromlével, és a fűszerekkel ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 054
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

indiai friss saláta, vegyes saláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

60
kígyóuborka 1 közepes db
paradicsom 4 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
chili 1 db
chili 1 db
koriander 10 szál
napraforgó olaj 1 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
garam masala 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint