TOP 17 húsimádó kence

Téli álom helyett mi, emberek szeretünk kicsit nehezebb, laktatóbb ételekkel spájzolni - ilyenkor ösztönösen jólesik a hús hússal.

Ez alkalommal kivételesen nem a főételekre, azaz a sült, töltött, rántott vagy göngyölt húsokra koncentráltunk, inkább levadásztuk nektek a legelvetemültebben húsimádó szendvicskrém-recepteket - gyűjtsetek erőt belőlük reggelire, uzsonnára vagy vacsira. A vegetáriánusok meg most picit csukják be a szemüket.

  1. 1.

    Házi csirkemájkrém Ízhuszártól

  2. 2.

    Csirkehúskrém

  3. 3.

    Tatár beefsteak Vicikótól

  4. 4.

    Zelleres csirkemellkrém

  5. 5.

    Pulykamáj pástétom

  6. 6.

    Velős pirítós

  7. 7.

    Kolbászkrém

  8. 8.

    Házi májkrém ahogy vidékikonyha készíti

  9. 9.

    Sertés-rilette

  10. 10.

    Házi májkrém zsályával és chilivel

  11. 11.

    Tepertőkrém Kornél módra

  12. 12.

    Fűszeres-ízes tepertőkrém

  13. 13.

    Tatár csülök

  14. 14.

    Marhamájkrém

  15. 15.

    Ricottás sonkakrém

  16. 16.

    Kacsamájpástétom 1. (kenőmájas)

  17. 17.

    Libamáj tatár

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...