TOP 17 húsimádó kence

Téli álom helyett mi, emberek szeretünk kicsit nehezebb, laktatóbb ételekkel spájzolni - ilyenkor ösztönösen jólesik a hús hússal.

Ez alkalommal kivételesen nem a főételekre, azaz a sült, töltött, rántott vagy göngyölt húsokra koncentráltunk, inkább levadásztuk nektek a legelvetemültebben húsimádó szendvicskrém-recepteket - gyűjtsetek erőt belőlük reggelire, uzsonnára vagy vacsira. A vegetáriánusok meg most picit csukják be a szemüket.

  1. 1.

    Házi csirkemájkrém Ízhuszártól

  2. 2.

    Csirkehúskrém

  3. 3.

    Tatár beefsteak Vicikótól

  4. 4.

    Zelleres csirkemellkrém

  5. 5.

    Pulykamáj pástétom

  6. 6.

    Velős pirítós

  7. 7.

    Kolbászkrém

  8. 8.

    Házi májkrém ahogy vidékikonyha készíti

  9. 9.

    Sertés-rilette

  10. 10.

    Házi májkrém zsályával és chilivel

  11. 11.

    Tepertőkrém Kornél módra

  12. 12.

    Fűszeres-ízes tepertőkrém

  13. 13.

    Tatár csülök

  14. 14.

    Marhamájkrém

  15. 15.

    Ricottás sonkakrém

  16. 16.

    Kacsamájpástétom 1. (kenőmájas)

  17. 17.

    Libamáj tatár

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty