Disznóságok

Így válassz sertéshúst!

Biztosan benned is felmerült már a kérdés a hentesnél vagy az üzletek polcainál állva, hogy vajon milyen minőségű, honnan származik, és mennyire friss a látott sertéshús. (x)

Nosalty

19 nagyon magyar disznótoros finomság

Itt a disznóvágás szezonja, sok helyen már sülnek/főnek a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. Varázsolj valódi disznótoros lakomát otthon receptjeink segítségével!

Nosalty

TOP 17 húsimádó kence

Téli álom helyett mi, emberek szeretünk kicsit nehezebb, laktatóbb ételekkel spájzolni - ilyenkor ösztönösen jólesik a hús hússal.

Brecz Judit

13 felturbózott fasírt vagy vagdalt

Ha vendégvárásról van szó, elsőként mindenkinek a fasírt vagy egyben sült társa, a vagdalt jut eszébe. Jogosan. Előre elkészíthető, könnyen szállítható, és még mutatós is.

Nosalty

14 megunhatatlan brassói

A brassói örökzöld sláger. Ahány ház, annyi szokás. Biztos neked is megvan a jól bevált receptet, mi most 14 verziót mutatunk be. Te hogy készíted?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.