Top 14 olyan finom PADLIZSÁNOS főétel, amellyel nem lőhetsz félre

A padlizsánból nem csak krém készülhet (bár imádjuk mi is), hanem főételek is dögivel, nagyon változatosan. Mondjuk ezek.

  1. 1.

    Ratatouille alapú zöldséges pite

  2. 2.

    Caponata - olasz padlizsánragu

  3. 3.

    Sült zöldséges kuszkusz

  4. 4.

    Padlizsános farfalle

  5. 5.

    Mediterrán paprikás krumpli

  6. 6.

    Minestrone leves pestós baguette-tel

  7. 7.

    Török töltött padlizsán Tomatotree konyhájából

  8. 8.

    Muszaka tál

  9. 9.

    Bolgár gyuvecs

  10. 10.

    Grillzöldséges saláta pirított csirkemellcsíkokkal

  11. 11.

    Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal

  12. 12.

    Padlizsános-fetás baklava

  13. 13.

    Négysajtos rakott padlizsán

  14. 14.

    Ricottás padlizsántekercsek paradicsomszószban

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek