11 egészséges, teljes kiőrlésű lisztből (is) sült péksütemény

Könyöködön jön ki a tanács, hogy egyél minél több rostot? Ha nem vagy nagy zöldségfogyasztó, akkor növeld a rostfogyasztásod azzal, hogy teljes kiőrlésű lisztet (is) használva magad sütöd a péksüteményt/kenyeret otthonra!

Ha szeretnél egészégtudatosabban étkezni, kezdd a kenyérrel/pékáruval, és vesd be a rostdús, teltségérzetért felelős teljes kiőrlésű lisztet, hogy ne csak finomak, de alak- és egészségbarátak is legyenek házi finomságaid! Melyik teljes kiőrlésű lisztből sült puha kenyér, zsömle vagy kifli nyeri el a szíved?

  1. 1.

    Rozsos-aszaltparadicsomos-kenyér

  2. 2.

    Teljes kiőrlésű vajas kiflik

  3. 3.

    Írós kenyér Cook konyhájából

  4. 4.

    Fokhagymás-magos hűtős kifli

  5. 5.

    Mediterrán magos zsemle

  6. 6.

    Tönköly kenyérke

  7. 7.

    Diétás, pihe-puha, teljes kiőrlésű zsömle

  8. 8.

    Szezámos kifli Madárka konyhájából

  9. 9.

    Zabos bagel

  10. 10.

    Lusta kiflik Tormától

  11. 11.

    Fokhagymás-vajas teljes kiőrlésű kiflik

Még több teljes kiőrlésű lisztes recept vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek