Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szuperegészséges saláták avokádóból

Ti nem érzitek úgy, hogy mostanában mindenhonnan avokádó „folyik"? Velem lépten-nyomon szembejön, így beadtam a derekam, és kerestem nektek 15 csodás avokádósaláta-receptet.
  1. Tegnap egy konferencián előadást tartottam, előtte beszélgettünk a férjemmel, aki azt mondta, hogy mindegy, miről beszélek, csak legyen a prezentációmban avokádó.
  2. A kollégáim is ezen a vonalon mozognak, mert automatikusan az avokádót tették be a prezibe egyik képnek, pedig nem beszéltek össze a férjemmel.
  3. Tegnap vásárolok az egyik szupermarketben, ahol a zöldség-gyümölcs részlegnél 3-féle avokádót lehetett kapni: volt a „normál" kiszerelésben, volt érett avokádó kettesével külön csomagolva és volt hálós avokádó (nem viccelek!).

Én meg csak kapkodom a fejem, hogy így előretört nálunk is ez a gyümölcs, amelyre egyébként az USA-ban valóban az egyik legszuperebb alapanyagként tekintenek, lépten-nyomon az avokádó értékes tulajdonságait kiemelő cikkekbe botlom.

Persze mi is sokat írtunk már ennek a különleges húsú és tápanyag-összetételű termésnek az egészségünkre kedvező hatásairól. És bár itthon nem terem meg, ma már gyakorlatilag bárhol kapható, érdemes néha-néha vásárolni belőle.

Annak érdekében, hogy ti is részesülhessetek ennek a gyümölcsnek a jótékony hatásaiban, receptjeink közül kiválogattam nektek most 15 db csodás, színes, változatos avokádósaláta-receptet. Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

Tudtad, hogy mit rejt egy avokádó?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!