padlizsános receptek

Tényleg csak fa késsel lehet vágni a padlizsánt?

Sokan megdöbbenek, amikor társaságban, közös főzéskor vagy valahol olvasva azzal szembesülnek, hogy a padlizsánt csakis fa késsel lehet felvágni, szeletelés és aprítás után pedig szigorúan jól be kell sózni, ellenkező esetben ehetetlenül keserű lesz a belőle készült étel. Valóban így lenne, vagy csak egy régi szokásról van szó?

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

5 étterem, vendéglő és szórakozóhely, amit a Duna mellől élvezhetsz

Ha egy településen folyó halad keresztül, az véleményem szerint igazi ajándék, és minél inkább kihasználják az ottélők a vízpartot, annál jobb. A Dunának varázslatos hangulata van, eltölteni mellette néhány órát mindig megéri, mindegy, hogy vízparti BBQ-étteremről, halászcsárdáról vagy szórakozóhelyről van szó. Öt opciót mutatunk nektek, ahol élvezhetitek a Duna közelségét.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...