Melyik padlizsános fogásba szerelmes a horoszkópod?
És a te csillagjegyed melyik nyár végi padlizsános fogásért őrül meg? Tudd meg, készítsd el, és élvezd!
NosaltyÉs a te csillagjegyed melyik nyár végi padlizsános fogásért őrül meg? Tudd meg, készítsd el, és élvezd!
NosaltyA padlizsános receptek között kutakodsz? Uncsi már a padlizsánkrém? Töltsd meg, rakd meg, rántsd ki, dobd fűszeres raguba, grillezd, süsd! Szuper ötletek sorakoztak fel alant.
NosaltyÜnnepeljük meg a forró nyári szezont egy selymes-krémes gyümölcslevessel, egy szicíliai padlizsánraguval és egy fenséges citromos-rozmaringos pitével!
NosaltyBírod a padlizsánt, az olaszos ízeket és a tunkolós, extrán szaftos padlizsános ételeket? Akkor ne keress tovább, mert az alábbi szicíliai padlizsánragu vagy caponata az összes fenti szempontnak megfelel! Szerintünk ez a savanyú és édes padlizsános fogás lesz a nyár egyik legnagyobb slágere!
NosaltyDobjunk össze egy igazán ízletes, laktató fogásokkal teli menüt, amiből nem hiányozhatnak a következő finomságok: könnyen elkészíthető leves, gyors zöldséges egytálétel és egy szuper egyszerű süti.
NosaltyA padlizsán már most csalogat minket, hogy csupa-csupa finomságot készítsünk belőle. Hallgassunk rá!
NosaltyPadlizsánt padlizsánnal! Ma szaftosabbnál szaftosabb fogásokkal készültünk!
NosaltyEgy igazán egyedi zöldségköret-választékkal készültünk nektek mára, amit egyszerűen imádni fogtok, arról nem is beszélve, hogy mindegyik fogás kenterbe veri a dobozos multivitamint.
NosaltyA padlizsán egész évben elérhető, és, bár tisztában vagyunk vele, hogy nem olcsó, ettől függetlenül a héten belecsempésszük minden egyes napunkba, hogy kicsit megszínesítsük és nyáriasítsuk a kedvünket!
NosaltyMost a legszebb a padlizsán, így ki kell használni a lédús zöldség adta lehetőségeket! Használd tésztába, rakott ételben, süsd magában, zöldségekkel megrakva, ezek a receptek tuti nagyot mennek majd otthon!
NosaltySajnos, nem sajnos, de tény, hogy itt van a nyár vége: persze nem kell még teljesen eltemetni a napfényes évszakot, hiszen egy darabig velünk maradnak például a fantasztikus, nyárvégi, koraőszi ételek. Főzzük őket, adjuk meg a módját a búcsúnak!
NosaltyA Nosalty TikTok-csatornánk mai sztárja egy olyan pazar padlizsánkrém, ami bizony barátokkal, családdal, de még magányos, otthon töltött nyári estéken is a másodperc tört része alatt fogja a hasatokban végezni. Krémes, lágy, tökéletes kence, és ezt most videóval bizonyítjuk be!
NosaltySokan megdöbbenek, amikor társaságban, közös főzéskor vagy valahol olvasva azzal szembesülnek, hogy a padlizsánt csakis fa késsel lehet felvágni, szeletelés és aprítás után pedig szigorúan jól be kell sózni, ellenkező esetben ehetetlenül keserű lesz a belőle készült étel. Valóban így lenne, vagy csak egy régi szokásról van szó?
Szekeres DóraA padlizsánkrém az az étel, amit még a padlizsánutálók is imádnak. Kenjük pirítósra, tunkoljuk zöldségekkel, legyen füstős, krémes, fűszeres, ahogyan szeretjük!
NosaltyTényleg érdemes odafigyelni, mennyi C-vitamint fogyasztunk, ugyanis egy új kutatás szerint C-vitamin magas dózisban bizonyos mértékű védelmet nyújthat a tüdőnknek a levegőben található finom részecskék káros hatásaival szemben.
Szász NóriA jó receptekből sosem fogyunk ki! Lássuk, mit főztünk ki mára!
NosaltyA dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
Szász NóriA dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...