Kényeztető nyári nyalánkságok

Kánikula nélkül is szeretjük, de a sütés nélküli sütiknek ilyenkor van csak igazi szezonjuk! Mindjárt 17 ötletet hoztunk!

Állítólag pár napig kicsit hűvösebb lesz - ami csak annyit jelent, hogy a hőmérő higanyszála közelebb lesz a harminchoz, mint a negyvenhez. Sütni még mindig meleg van, és minek is, amikor a nyári gyümölcsök kiválóan illenek a fanyarabb joghurtos, vagy az édeskés csokis desszertekhez - amit még sütni sem kell! Úgyhogy a sütőt továbbra is felejtsétek el, éljeneka sütés nélküli nyári sütik!

  1. 1.

    Oreo túrótorta karamellel

  2. 2.

    Nutellás-ribizlis sajttorta sütés nélkül

  3. 3.

    Kókuszos-barackos sajttorta

  4. 4.

    Epres jégkrémszelet

  5. 5.

    Aszaltszilvás sajttorta

  6. 6.

    Kesudiókrémes paleo szelet

  7. 7.

    Sütés nélküli málnás-sajtkrémes rolád

  8. 8.

    Cezerye tejkrémkupolával

  9. 9.

    Málnás tiramisu Epercsóktól

  10. 10.

    Sütés nélküli oreos csokoládétorta

  11. 11.

    Puncsgolyó

  12. 12.

    Narancsos-marcipános kocka

  13. 13.

    Málnás-joghurtos desszert

  14. 14.

    Mézes semifreddo Nigella Lawson-tól

  15. 15.

    Csokis-szezámmagos nápolyi

  16. 16.

    Magvas zabgolyó

  17. 17.

    Fahéjas trüffeltorta sütés nélkül

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?