Jaj úgy élvezem én a strandot...

Nem ez lesz az első strandos hétvége idén, de azért edzeni már lehet rá! Készítsd el otthon a kedvenc strandos kajáidat!

Mikor az M7-es már péntek délután 4-kor beáll, mikor a strandon már délelőtt 10-kor nincs hely a törölközőnek, és a büfénél is 2 órás a sorban állás - akkor tudjuk, hogy megérkezett az első igazán meleg nyári hétvége. Nos, ez a hétvége még nem az lesz, de nem kell aggódni, a június még csak most jön! De ha nagyon várod már a strandos időszakot, napozz egy kicsit a kertben vagy az erkélyen, és készíts valami ízig-vérig strandos lakomát!

 1. 1.

  Hamburger 1.

 2. 2.

  Retró strandos lángos

 3. 3.

  Sült kolbász

 4. 4.

  Curry hot dog

 5. 5.

  Hekk balatoni módra

 6. 6.

  Sült krumpli mártogatós

 7. 7.

  Gofri 5. -élesztős

 8. 8.

  Kakaós palacsinta

 9. 9.

  Párolt kukorica

 10. 10.

  Gyros otthonról

 11. 11.

  Extra ropogós amerikai hagymakarikák

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek