11 húsétel, mely baconbe takarózott, hogy ne fázzon

Alapvetően azért jó baconbe tekerni a húsokat, mert rendkívül szaftosak maradnak. Na meg még finomabbak lesznek tőle!

  1. 1.

    Egyben sült karaj

  2. 2.

    Baconös csirkemell őzgerincformában

  3. 3.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  4. 4.

    Szilvával töltött sertésszűz

  5. 5.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  6. 6.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  7. 7.

    Toszkán göngyölt hús

  8. 8.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  9. 9.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  10. 10.

    Zöldfűszeres krumplival töltött csirkemell

  11. 11.

    Baconbe tekert rozmaringos csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek