csirkemell

#HÁZIMENZA – Katona Zsuzsi bevált csirkerakottasát készítette el nekünk –...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Ezúttal Katona Zsuzsi konyhájába nyertünk bepillantást, aki olyan szuper csirkerakottast készített, ami akár az ünnepi asztalon is megállná a helyét. Főzés közben pedig megosztotta velünk a sütés-főzéssel kapcsolatos hétköznapi praktikáit is.

Hirdetés

Spórolás felsőfokon – Így filézd ki a csontos csirkemellet

Az élelmiszerárstop ellenére még most is nagyjából 1500 forintot fizetünk egy kilogramm csirkemellért, ki tudja azonban, mennyibe fog kerülni a hús, ha visszavonják a kötelező hatósági árat. Csontos csirkemellet sokkal olcsóbban lehet venni a hentesnél, napi tippünk ma arról szól, hogyan csontozhatod ki profi módjára.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Autentikus koronázási csirke

Angliában járva nincs olyan hipermarket, de még sarki kisbolt sem, ahol ne jönne velünk szembe a koronázási csirke valamilyen formában. Ezt az ikonikus fogást II. Erzsébet királynő ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...